Krkovice v jogurtu

  • Přidat foto

Jemná krkovička s lahodnou chutí. Díky naložení a pomalému dušení se přímo rozpadá na talíři.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky krkovičky naklepeme. Smícháme marinádu, dáme tam vše kromě soli, česnek prolisujeme.
2.
Plátky krkovičky naložíme do marinády, mísu uzavřeme a vložíme na 24 hodin do lednice. Několikrát mísu otočíme na víko nebo maso přeskládáme.
3.
Poté posolíme z obou stran. Rozehřejeme sádlo a orestujeme z jedné strany. Poté otočíme, velmi mírně podlijeme vodou a ztlumíme teplotu. Pro vaření použijte dvě široké pánve s poklicí.
4.
Na mírném stupni dusíme 2 hodiny. Podáváme s rýží.

Od: Ráďa 78, 20.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
2 hod vaření
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
383.32 kcal
Protein
27.79 g
Sacharidy
z toho cukr
6.71 g
5.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
27.11 g
10.57 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.