Krkovice v jogurtu

Jemná krkovička s lahodnou chutí. Díky naložení a pomalému dušení se přímo rozpadá na talíři.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky krkovičky naklepeme. Smícháme marinádu, dáme tam vše kromě soli, česnek prolisujeme.
2.
Plátky krkovičky naložíme do marinády, mísu uzavřeme a vložíme na 24 hodin do lednice. Několikrát mísu otočíme na víko nebo maso přeskládáme.
3.
Poté posolíme z obou stran. Rozehřejeme sádlo a orestujeme z jedné strany. Poté otočíme, velmi mírně podlijeme vodou a ztlumíme teplotu. Pro vaření použijte dvě široké pánve s poklicí.
4.
Na mírném stupni dusíme 2 hodiny. Podáváme s rýží.

Od: Ráďa 78, 20.11.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
2 hod vaření
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
324.20 kcal
Protein
29.89 g
Sacharidy
z toho cukr
6.31 g
5.45 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.78 g
7.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama