Jemná krkovička s lahodnou chutí. Díky naložení a pomalému dušení se přímo rozpadá na talíři.
Ingredience (6 x porce)
Postup přípravy
Plátky krkovičky naklepeme. Smícháme marinádu, dáme tam vše kromě soli, česnek prolisujeme.
Plátky krkovičky naložíme do marinády, mísu uzavřeme a vložíme na 24 hodin do lednice. Několikrát mísu otočíme na víko nebo maso přeskládáme.
Poté posolíme z obou stran. Rozehřejeme sádlo a orestujeme z jedné strany. Poté otočíme, velmi mírně podlijeme vodou a ztlumíme teplotu. Pro vaření použijte dvě široké pánve s poklicí.
Na mírném stupni dusíme 2 hodiny. Podáváme s rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 324.20 kcal |
Protein: 29.89 g |
Sacharidy: 6.31 g |
z toho cukr: 5.45 g |
Tuk: 19.78 g |
z toho nas. MK: 7.47 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2202-krkovice-v-jogurtu