Vepřová krkovička na červeném víně
Šťavnaté kousky krkovičky, které chutnají po tymiánu a červeném víně. Kdo má rád ostřejší, může přidat i feferonku.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Nakrájíme si krkovičku na menší kousky, osolíme a opepříme.
- V hrnci si rozehřejeme sádlo a maso dobře orestujeme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a klobásu taky na kolečka.
- Otrháme si tymián a společně s kečupem přidáme do hrnce. Zalijeme červeným vínem a dusíme pod poklicí do změknutí.
- Jako přílohu jsem zvolila brambory vařené ve slupce.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 527.70 kcal |
Protein: 33.50 g |
Sacharidy: 13.58 g |
z toho cukr: 7.98 g |
Tuk: 29.50 g |
z toho nas. MK: 8.96 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1928-veprova-krkovicka-na-cervenem-vine