Vepřová krkovička na červeném víně

Šťavnaté kousky krkovičky, které chutnají po tymiánu a červeném víně. Kdo má rád ostřejší, může přidat i feferonku.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Nakrájíme si krkovičku na menší kousky, osolíme a opepříme.
  2. V hrnci si rozehřejeme sádlo a maso dobře orestujeme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a klobásu taky na kolečka.
  3. Otrháme si tymián a společně s kečupem přidáme do hrnce. Zalijeme červeným vínem a dusíme pod poklicí do změknutí.
  4. Jako přílohu jsem zvolila brambory vařené ve slupce.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 527.70 kcal | Protein: 33.50 g | Sacharidy: 13.58 g | z toho cukr: 7.98 g | Tuk: 29.50 g | z toho nas. MK: 8.96 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1928-veprova-krkovicka-na-cervenem-vine