Dušené vepřové nudličky se zeleninou a hokaido dýní

  • Přidat foto

Lehounká zeleninová směs se šťavnatým a měkkým vepřovým masem. Hodí se k rýži i bramborové kaši.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krkovičku nakrájíme na tenké nudličky. Dáme orestovat na pánev se sádlem. Posypeme gulášovým kořením a dobře promícháme. Restujeme asi 5 minut.
2.
Poté přendáme do hrnce s poklicí. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, dýni oškrábeme, je to lepší. Podlijeme vodou.
3.
Na velmi mírném stupni dusíme 1,5 hodiny. Ochutíme worcesterem, solí a pepřem.

Od: Ráďa 78, 17.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 50 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 78 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
733.11 kcal
Protein
33.30 g
Sacharidy
z toho cukr
23.87 g
11.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
55.04 g
20.79 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.