Dušené vepřové nudličky se zeleninou a hokaido dýní

Lehounká zeleninová směs se šťavnatým a měkkým vepřovým masem. Hodí se k rýži i bramborové kaši.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krkovičku nakrájíme na tenké nudličky. Dáme orestovat na pánev se sádlem. Posypeme gulášovým kořením a dobře promícháme. Restujeme asi 5 minut.
2.
Poté přendáme do hrnce s poklicí. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, dýni oškrábeme, je to lepší. Podlijeme vodou.
3.
Na velmi mírném stupni dusíme 1,5 hodiny. Ochutíme worcesterem, solí a pepřem.

Od: Ráďa 78, 17.10.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 50 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 67 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, vepřové maso, bezlepkové, bez laktózy, dýně Hokaido
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
613.04 kcal
Protein
35.00 g
Sacharidy
z toho cukr
17.56 g
15.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
42.83 g
14.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama