Dušené vepřové nudličky se zeleninou a hokaido dýní

Lehounká zeleninová směs se šťavnatým a měkkým vepřovým masem. Hodí se k rýži i bramborové kaši.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Krkovičku nakrájíme na tenké nudličky. Dáme orestovat na pánev se sádlem. Posypeme gulášovým kořením a dobře promícháme. Restujeme asi 5 minut.
  2. Poté přendáme do hrnce s poklicí. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, dýni oškrábeme, je to lepší. Podlijeme vodou.
  3. Na velmi mírném stupni dusíme 1,5 hodiny. Ochutíme worcesterem, solí a pepřem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 613.04 kcal | Protein: 35.00 g | Sacharidy: 17.56 g | z toho cukr: 15.61 g | Tuk: 42.83 g | z toho nas. MK: 14.12 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2081-dusene-veprove-nudlicky-se-zeleninou-a-hokaido-dyni