Vepřová s pěti druhy zeleniny

Velmi chutná dušená vepřová, která nebude nikdy suchá. Postupným přidáváním zeleniny získáte dobře připravené maso a zeleninu, která se nerozvaří. Chutná s rýží nebo zcela bez přílohy.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na kostičky. Dáme do velkého hrnce se širokým dnem a orestujeme na sádle. Stále mícháme. Mezitím nakrájíme vepřovou pečeni na plátky a následně na nudličky.
2.
Orestujeme na cibuli a přidáme koření.
3.
Červenou řepu okrájíme nožem, nakrájíme na hranolky a přidáme k masu. Podlijeme a dusíme na pomalý stupeň 1 hodinu. Kontrolujeme a doléváme vodu.
4.
Mezitím si očistíme ostatní zeleninu. Papriku a brokolici nakrájíme na menší kousky, růžičkovou kapustu necháme v celku, pouze odkrojíme zespodu a propláchneme.
5.
Po hodině dušení přidáme papriku. Poté růžičkovou kapustu a nakonec brokolici. Vše vždy s pěti minutovým odstupem (přibližně). Společně podusíme, přisolíme a podáváme s rýží.

Od: Iva V, 25.1.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 45 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, vepřové maso, low carb, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
424.31 kcal
Protein
26.34 g
Sacharidy
z toho cukr
9.98 g
5.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.96 g
10.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama