Vepřové a kuřecí maso se zeleninou a bramborem

Pokud konzumujete málo syrové zeleniny, využívejte ji alespoň při přípravě vašich pokrmů. Uvidíte, že vám zachutná.

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřovou plec si očistíme a nakrájíme na nudličky. To samé kuřecí prsa, která si ale necháme pro tento čas stranou.
2.
Na oleji zpěníme cibuli nadrobno nakrájenou a přidáme vepřové nudličky. Osolíme, opepříme a restujeme. Přidáme sladkou papriku, grilovací koření a čertovskou omáčku. Podlijeme vývarem a dusíme.
3.
Máme-li vepřové maso z poloviny měkké, přidáme mrkev nakrájenou na kolečka a obě papriky na proužky. Dále dusíme.
4.
Nyní se vrátíme ke kuřecímu masu. Osolíme si ho, opepříme a na pánvi zprudka opečeme.
5.
Poté kuřecí nudličky přidáme k vepřovému masu a zelenině a zasypeme pokrájeným pórkem. Promícháme a dusíme doměkka. Na závěr případně dosolíme a podáváme s vařenými brambory.
6.
Není třeba zahušťovat.

Od: Šárka75, 4.2.2021

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 25 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, drůbeží maso, vepřové maso, brambory, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
322.48 kcal
Protein
32.96 g
Sacharidy
z toho cukr
30.86 g
6.42 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.38 g
1.27 g

Detailní rozpis podle ingrediencí