Vepřová plec s kukuřicí a těstovinami

  • Přidat foto

Vepřové maso v jemné omáčce s kukuřicí. Omáčka chutná nasládle po kukuřici.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a vsypeme cibuli nakrájenou na kostky společně s novým kořením a bobkovým listem. Opékáme do tmava.
2.
Maso si nakrájíme na menší kousky a osolené, opepřené vložíme do hrnce. Necháme maso zatáhnout ze všech stran a zalijeme vývarem. Přikryjeme poklicí a dusíme do měkka. Asi hodinu.
3.
V hrnku si rozmícháme moukou s vodou na řidší těstíčko a jak máme maso měkké vlijeme rozmíchanou mouku do hrnce a tím šťávu zahustíme.
4.
Přidáme kukuřici včetně nálevu. Podle chuti osolíme.
5.
Těstoviny si uvaříme podle návodu na obalu. Scedíme, promastíme a můžeme podávat.

Od: Petuler, 28.2.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 20 min vaření
1 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
742.37 kcal
Protein
52.95 g
Sacharidy
z toho cukr
72.07 g
7.89 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.45 g
8.96 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.