Krkovice s pasírovanými rajčaty
Jednoduše připravená měkká a šťavnatá krkovice, ke které se hodí jako příloha těstoviny nebo knedlík. Pokud budete podávat s těstovinami, dozdobte strouhaným sýrem.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Plátky krkovice z obou stran osolíme a opepříme. Dáme do pekáče na rozkrájenou cibuli. Zalejeme pasírovanými rajčaty.
                2.
                    Přidáme trochu vody, pizza koření a cukr.
                3.
                    Dáme péct na 140 °C na 2,5 hodiny pod poklici.
                4.
                    Vyjmeme plátky masa, omáčku přelijeme do hrnce a důkladně prošleháme tyčovým mixérem. Přidáme rozpůlené olivy a povaříme do změknutí oliv. Můžeme dochutit cukrem a solí.
                5.
                    Současně uvaříme těstoviny nebo ohřejeme knedlík.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 357.33 kcal | 
| Protein | 27.71 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 26.44 g 20.84 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 15.50 g 3.85 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

