Pečeně z krkovice
Šťavnatá a pomalu připravená pečeně z krkovice voní jalovcem a tymiánem. Vychutnáte si ji s bramborovou kaší nebo s hranolky.
Ingredience (6 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vepřovou krkovici necháme vcelku. Důkladně ji ze všech stran osolíme a opepříme.
- Na pekáč nakrájíme cibuli a na sádle ji začneme restovat. Přidáme maso a krátce orestujeme ze všech stran.
- Okořeníme, podlijeme 200 ml vody a přiklopíme poklicí.
- Pečeme 30 minut na 200 °C, následně 2 až 2,5 hodiny na 150 °C.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 327.02 kcal |
Protein: 33.41 g |
Sacharidy: 1.53 g |
z toho cukr: 0.79 g |
Tuk: 20.72 g |
z toho nas. MK: 5.78 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3555-pecene-z-krkovice