Srdíčka na čínský způsob, rýže

Jídla na čínský způsob se dají dělat z různých druhů masa. Vyzkoušejte libová kuřecí srdíčka a možná vás jejich chuť překvapí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Srdíčka opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a zhruba jednu hodinu vaříme.
2.
Mezi tím si připravíme rýží, podle návodu na obalu.
3.
Nakrájíme si na tenké nudličky všechnu zeleninu, česnek na plátky a cibuli na tenká kolečka.
4.
Měkká srdíčka scedíme, odstraníme nepěkné konce a překrojíme na půlky.
5.
Vložíme do misky, přidáme vejce a všechno koření. Promícháme a necháme chvíli odpočinout.
6.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo a srdíčka na něm zprudka opečeme. Přidáme všechnu zeleninu a chvíli dusíme tak, aby nám zelenina zůstala křupavá.
7.
Dochutíme sójovou omáčkou a můžeme podávat společně s rýží.

Od: Petuler, 17.1.2021

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 40 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 27 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vnitřnosti, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
669.85 kcal
Protein
39.91 g
Sacharidy
z toho cukr
64.16 g
8.59 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
25.62 g
7.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí