Krůtí kousky s omáčkou a rýží

Netradiční ingredience v lahodném spojení chutí. Pokud už vás nebaví běžná kombinace pečené maso + příloha, zkuste přidat tuhle "omáčku" a budete mile překvapeni.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvi rozpustíme přepuštěné máslo, přidáme nakrájenou cibuli a kousky krůtích prsou. Vše osolíme, opepříme, přidáme tymián a řádně zamícháme. Vše podlijeme hrnkem vody a přiklopíme pokličkou. Dusíme po dobu 30 min a občas směs promícháváme.
2.
Než budou krůtí kousky hotové, dáme vařit rýži dle pokynů na obalu.
3.
Mezitím v rendlíku rozpustíme trochu přepuštěného másla, přidáme kečup, prolisovaný česnek, kukuřici a vše promícháme.
4.
Vše servírujeme společně na talíři a teplé.

Od: Petra, 27.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, rýže, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
549.86 kcal
Protein
45.53 g
Sacharidy
z toho cukr
78.20 g
10.86 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.21 g
2.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.