Pečené kuřecí maso s rýží

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí maso osolíme, opepříme, potřeme sladkou mletou paprikou, majoránkou a prolisovaným česnekem.
2.
Pekáč vytřeme máslem, nalijeme do něj hrnek vody, přidáme cibuli a okořeněné maso. Na maso ještě položíme trochu másla a pekáč přiklopíme pokličkou/alobalem.
3.
Pečeme 1,5 hodiny na 175 °C. V půlce pečení maso otočíme a na posledních 20 minut sejmeme pokličku/alobal.
4.
Než se maso upeče, uvaříme si rýži (či jiný druh přílohy) dle pokynů na obalu.

Od: Petra, 30.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 45 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 34 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
804.61 kcal
Protein
53.69 g
Sacharidy
z toho cukr
69.22 g
3.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
35.18 g
14.55 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.