Kuřecí prsa na kari a pórku s rýží

  • Přidat foto

Nemáte čas ani chuť na dlouhé vyvařování? Kuřecí kousky na kari, pórku a zjemněné smetanou máte hotové raz dva.

Ingredience

jako příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Očištěná kuřecí prsa si nakrájíme na nudličky, osolíme a zprudka opečeme v hlubší pánvi.
2.
Přidáme kari koření a na kolečka nakrájený pórek.
3.
Chvíli restujeme, dáváme pozor, abychom si kari nepřepálili.
4.
Poté podlijeme vývarem, případně vodou.
5.
Dusíme do změknutí masa.
6.
Zahustíme rýžovou moukou rozmíchanou ve studené vodě a provaříme.
7.
Nakonec přidáme na zjemnění smetanu, přivedeme k varu a odstavíme.
8.
Dosolíme a podáváme s rýží.

Od: Šárka75, 16.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, rýže, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
533.07 kcal
Protein
43.32 g
Sacharidy
z toho cukr
66.89 g
1.84 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.20 g
5.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.