Kuřecí prsa na kari a pórku s rýží

Nemáte čas ani chuť na dlouhé vyvařování? Kuřecí kousky na kari, pórku a zjemněné smetanou máte hotové raz dva.

Reklama

Ingredience

jako příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Očištěná kuřecí prsa si nakrájíme na nudličky, osolíme a zprudka opečeme v hlubší pánvi.
2.
Přidáme kari koření a na kolečka nakrájený pórek.
3.
Chvíli restujeme, dáváme pozor, abychom si kari nepřepálili.
4.
Poté podlijeme vývarem, případně vodou.
5.
Dusíme do změknutí masa.
6.
Zahustíme rýžovou moukou rozmíchanou ve studené vodě a provaříme.
7.
Nakonec přidáme na zjemnění smetanu, přivedeme k varu a odstavíme.
8.
Dosolíme a podáváme s rýží.

Od: Šárka75, 16.1.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, rýže, drůbeží maso, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
584.09 kcal
Protein
40.47 g
Sacharidy
z toho cukr
70.64 g
2.14 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.56 g
6.74 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama