Kuřecí maso na kari s dýní a jasmínovou rýží

Receptů na pokrmy z dýní v jejich období není nikdy dost, co myslíte? Také milujete kombinaci dýně Hokkaido a kari koření?

Reklama

Ingredience

jako příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa očistíme, nakrájíme na nudličky či kostky, osolíme a zlehka obalíme v kukuřičném škrobu (Gustin). Hokkaido se sice loupat nemusí, ovšem v dnešním receptu si dýni oloupeme a nakrájíme na kostky.
2.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme kuřecí maso a zprudka orestujeme. Přidáme kostky dýně, promícháme, zaprášíme kari kořením a podlijeme vývarem. Dusíme doměkka.
3.
Zahušťovat nemusíme, o to se postaral škrob z obalených kuřecích kousků. Případně dosolíme. Podáváme s jasmínovou rýží.

Od: Šárka75, 24.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
495.83 kcal
Protein
33.81 g
Sacharidy
z toho cukr
75.83 g
8.07 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.69 g
0.96 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama