Kuřecí kari kousky s těstovinama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvičce necháme rozpustit ghí, na kterém pak lehce osmahneme cibulku.
2.
Kuřecí kousky okořeníme a přidáme na pánev. Do pánve vlejeme 1 hrnek vody a necháme podusit, dokud není maso hotové. Potom pokličku sundáme a počkáme, až se přebytečná voda vypaří.
3.
Podáváme s uvařenými těstovinami. Dle chuti, můžeme přidat i nastrouhaný sýr.

Od: Petra, 22.5.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso, těstoviny

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
652.46 kcal
Protein
49.93 g
Sacharidy
z toho cukr
95.07 g
4.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.11 g
3.04 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.