Kuřecí kousky na kari s fazolemi

Kuřecí kousky v jemné smetanové omáčce doplněné o fazolové lusky, kukuřici a fazole. Jídlo skvěle zasytí i bez přílohy.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso si opláchneme a nakrájíme na kousky.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme kousky masa, osolíme, opepříme a orestujeme, aby se nám maso zatáhlo.
3.
Přidáme na půl kolečka nakrájenou cibuli, fazolové lusky, kukuřici, kari koření a společně restujeme do měkka.
4.
Vložíme fazole, vlijeme smetanu a vaříme do zhoustnutí.
5.
Můžeme podávat samostatně nebo s rýží.

Od: Petuler, 8.2.2021

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
25 min vaření
30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 40 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
545.92 kcal
Protein
41.83 g
Sacharidy
z toho cukr
23.41 g
9.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.98 g
13.57 g

Detailní rozpis podle ingrediencí