Kuřecí prsa na másle s fazolkami

Chutná rychlovka, když zrovna nemáte čas trávit hodiny v kuchyni. Kuřecí prsa budou hezky šťavnatá a provoněná provensálským kořením. Nejlépe chutnají s hranolky nebo opékanými bramborami.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Předehřejeme si troubu. Z kuřecího prsa odkrojíme spodní část, která nedrží u masa. Jinak nekrájíme. Osolíme a po obou stranách posypeme provensálským kořením. Necháme alespoň 5 minut v pokojové teplotě.
2.
Na pánvi rozehřejeme máslo, kuřecí prsa opečeme z každé strany asi 3 minuty.
3.
Přendáme na malý pekáč a vložíme do trouby rozehřáté na 180 °C. Necháme asi 7 minut dopéct.
4.
Na výpek na pánvi dáme fazolové lusky, můžeme i zmrazené a pomalu restujeme. Koření s máslem je krásně provoní.
5.
Vytáhneme z trouby kuřecí prsa, přelejeme výpekem z pánve, přidáme fazolky a přílohu.

Od: Iva V, 26.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 20 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 37 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
358.36 kcal
Protein
35.99 g
Sacharidy
z toho cukr
2.27 g
1.74 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.82 g
12.68 g

Detailní rozpis podle ingrediencí