Kuřecí prsa po farmářsku

Rychlý oběd, kterým potěšíte i návštěvu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa opláchneme a osušíme papírovým ubrouskem. Anglickou slaninu a sýr nakrájíme na plátky o tloušťce cca 3 mm, mozzarelu nastrouháme nahrubo.
2.
Ostrým nožem vytvoříme do kuřecích prsou napříč hluboké zářezy vzdálené 1 cm. Lehce osolíme a opepříme.
3.
Do zářezů střídavě vkládáme anglickou slaninu a sýr.
4.
Troubu rozehřejeme na 190 °C. Zapékací misku vymažeme olejem, vložíme naplněná kuřecí prsa, posypeme strouhanou mozzarelou a mírně podlijeme.
5.
Pečeme odkryté cca 45 minut. Podáváme s rýží či vařenými bramborami.

Od: Sarrien, 29.3.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
45 min vaření
1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 49 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso, pečení, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
609.00 kcal
Protein
56.83 g
Sacharidy
z toho cukr
1.60 g
1.14 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
40.38 g
16.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama