Kuřecí prsa po farmářsku
Rychlý oběd, kterým potěšíte i návštěvu.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Kuřecí prsa opláchneme a osušíme papírovým ubrouskem. Anglickou slaninu a sýr nakrájíme na plátky o tloušťce cca 3 mm, mozzarelu nastrouháme nahrubo.
- Ostrým nožem vytvoříme do kuřecích prsou napříč hluboké zářezy vzdálené 1 cm. Lehce osolíme a opepříme.
- Do zářezů střídavě vkládáme anglickou slaninu a sýr.
- Troubu rozehřejeme na 190 °C. Zapékací misku vymažeme olejem, vložíme naplněná kuřecí prsa, posypeme strouhanou mozzarelou a mírně podlijeme.
- Pečeme odkryté cca 45 minut. Podáváme s rýží či vařenými bramborami.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 609.00 kcal |
Protein: 56.83 g |
Sacharidy: 1.60 g |
z toho cukr: 1.14 g |
Tuk: 40.38 g |
z toho nas. MK: 16.50 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3044-kureci-prsa-po-farmarsku