Kuřecí prsa plněná mozzarellou a šunkou

Uvnitř kuřecího řízku může čekat lákavé a chutné překvapení. Recept můžete snadno obměnit, pokud změníte druh sýru. Pozor ale na přidané koření. S jemnou chutí mozzarelly si nejlépe rozumí bazalka.

Ingredience

Na obalení

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Kuřecí prso si přichystáme na kapsu. Odkrojíme tedy spodní část a poté opatrně krájíme, abychom maso neprotrhli.
2.
Osolíme, opepříme, vnější i vnitřní stranu a dovnitř kapsy nasypeme bazalku.
3.
Do kapsy vložíme plátky šunky a dovnitř mozzarellu tak, aby sýr byl zabalen ze všech stran nejprve v šunce a samozřejmě poté v kuřecím mase. Spojíme párátky, náplň nesmí vyčnívat.
4.
Obalujeme v trojobalu 2x. Tedy mouku, vejce, strouhanku a pak ještě jednou jen vejce a strouhanku.
5.
Smažíme na pánvi, postupně z obou stran.

Od: Ráďa 78, 15.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 40 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
329.33 kcal
Protein
44.78 g
Sacharidy
z toho cukr
15.36 g
0.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.86 g
5.04 g

Detailní rozpis podle ingrediencí