Kuřecí prsa s rajčaty a žampióny

Výborný sváteční oběd, který potřebuje trošku času a šikovnosti. Výsledek ale stojí za námahu. Nevýrazná kuřecí prsa proměníte v lákavou pochoutku. Nejlépe chutnají plněná kuřecí prsa s bramborovou kaší.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa prokrojíme a vytvoříme větší kapsu. Krájíme opatrně, ať nedokrojíme až do kraje.
2.
Maso osolíme a opepříme, zevnitř i zvenčí. Necháme odpočívat.
3.
Nakrájíme na plátky česnek, na plátky očištěný žampion a rajče. Naplníme do kuřecí kapsy a přidáme na plátky nakrájený sýr. Pevně spojíme párátky.
4.
Obalíme v trojobalu, vejce osolíme. Ihned smažíme na rozehřátém sádle. Zprudka z jedné strany, otočíme, snížíme teplotu na minimum. Přikryjeme poklicí a dopékáme 20 minut.
5.
Před konzumací vyjmeme párátka.

Od: Iva V, 15.12.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
25 min vaření
40 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, low carb
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
302.56 kcal
Protein
40.28 g
Sacharidy
z toho cukr
7.16 g
2.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.16 g
4.01 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama