Kuřecí kapsa se šunkou

Dobrota, která vůbec nepotřebuje trojobal. Chutná skvěle teplá s bramborovou přílohou nebo studená podávaná se zeleninovým salátem.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa opláchneme a nakrojíme. Provedeme jeden řez v první horní třetině, pak prso otočíme a pokračujeme do druhé třetiny, vedeme jeden řez, maso neprokrojíme do strany. Je třeba ostrý nůž a trocha šikovnosti. Kuřecí prso se vám rozbalí na tenký plátek masa, v nejširším místě bude mít přes 20 cm.
2.
V misce smícháme olivový olej, sůl, pepř a prolisovaný česnek. Kuřecí prsa potřeme směsí z obou stran.
3.
Poklademe šunkou a sýrem po celé šíři. Doprostřed nakrájíme na kolečka cherry rajčata.
4.
Přeložíme a pevně spojíme na více místech párátky.
5.
Dáme péct na máslo do uzavíratelné mísy na 180 stupňů na 1 hodinu a 15 minut.

Od: Ráďa 78, 16.2.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 15 min vaření
1 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 56 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, pečení, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
806.93 kcal
Protein
50.39 g
Sacharidy
z toho cukr
2.64 g
0.97 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
66.23 g
26.91 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.