Kuře na kari s cibulí a česnekem

  • Přidat foto

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvi rozpustíme ghí, orestujeme cibulku, podlejeme vodou a přidáme česnek a okořeněné kousky kuřecího masa. Přiklopíme pokličkou a dusíme, dokud není maso hotové.
2.
Sundáme pokličku a necháme vypařit přebytečnou vodu.
3.
Podáváme se zeleninou či jinou přílohou (brambory, rýže, hranolky).

Od: Petra, 18.6.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 57 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, drůbeží maso, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
525.60 kcal
Protein
69.28 g
Sacharidy
z toho cukr
10.32 g
3.17 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.82 g
9.71 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.