Kuře na kari s cibulí a česnekem

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Na pánvi rozpustíme ghí, orestujeme cibulku, podlejeme vodou a přidáme česnek a okořeněné kousky kuřecího masa. Přiklopíme pokličkou a dusíme, dokud není maso hotové.
  2. Sundáme pokličku a necháme vypařit přebytečnou vodu.
  3. Podáváme se zeleninou či jinou přílohou (brambory, rýže, hranolky).

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 525.60 kcal | Protein: 69.28 g | Sacharidy: 10.32 g | z toho cukr: 3.17 g | Tuk: 20.82 g | z toho nas. MK: 9.71 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2668-kure-na-kari-s-cibuli-a-cesnekem