Kuřecí kari nudličky

Kuřecí maso se výborně hodí na nakládání do nejrůznějších marinád. Jednoduchá marináda s vůní kari a česneku zachutná všem.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. V uzavíratelné míse smícháme olej, sladkou papriku, pepř a kari. Přidáme prolisovaný česnek, bramborový škrob a dobře zamícháme.
2.
Cibuli nakrájíme na proužky. Spolu s kuřecím masem vložíme do marinády a vše promícháme. Necháme v lednici několik hodin. Nejlépe přes noc.
3.
Rozehřejme pánev a obsah misky přendáme do pánve. Část oleje necháme v misce a nepoužijeme jej.
4.
Restujeme z obou stran a hotové podáváme s rýží.

Od: Iva V, 16.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
484.86 kcal
Protein
37.21 g
Sacharidy
z toho cukr
26.25 g
3.71 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
25.67 g
2.54 g

Detailní rozpis podle ingrediencí