Kuřecí kousky na kari s fazolemi

Kuřecí kousky v jemné smetanové omáčce doplněné o fazolové lusky, kukuřici a fazole. Jídlo skvěle zasytí i bez přílohy.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Maso si opláchneme a nakrájíme na kousky.
  2. V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme kousky masa, osolíme, opepříme a orestujeme, aby se nám maso zatáhlo.
  3. Přidáme na půl kolečka nakrájenou cibuli, fazolové lusky, kukuřici, kari koření a společně restujeme do měkka.
  4. Vložíme fazole, vlijeme smetanu a vaříme do zhoustnutí.
  5. Můžeme podávat samostatně nebo s rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 545.92 kcal | Protein: 41.83 g | Sacharidy: 23.41 g | z toho cukr: 9.49 g | Tuk: 29.98 g | z toho nas. MK: 13.57 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2975-kureci-kousky-na-kari-s-fazolemi