Kuřecí kousky na kari s fazolemi
Kuřecí kousky v jemné smetanové omáčce doplněné o fazolové lusky, kukuřici a fazole. Jídlo skvěle zasytí i bez přílohy.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Maso si opláchneme a nakrájíme na kousky.
- V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme kousky masa, osolíme, opepříme a orestujeme, aby se nám maso zatáhlo.
- Přidáme na půl kolečka nakrájenou cibuli, fazolové lusky, kukuřici, kari koření a společně restujeme do měkka.
- Vložíme fazole, vlijeme smetanu a vaříme do zhoustnutí.
- Můžeme podávat samostatně nebo s rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 545.92 kcal |
Protein: 41.83 g |
Sacharidy: 23.41 g |
z toho cukr: 9.49 g |
Tuk: 29.98 g |
z toho nas. MK: 13.57 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2975-kureci-kousky-na-kari-s-fazolemi