Kuřecí maso na pórku se sýrovou omáčkou

Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné sýrové omáčce s chutí pórku.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa opláchneme, nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme.
2.
V pánvi rozehřejeme olej a kuřecí kousky opečeme ze všech stran dozlatova.
3.
Přidáme očištěný a na kolečka nakrájený pórek. Chvíli restujeme, je lepší když pórek zůstane křupavý.
4.
Zalijeme smetanou, přidáme tavený sýr a necháme rozpustit. Pokud máme příliš husté, můžeme přilít mléko.
5.
Po rozpuštění sýra přidáme česnek, podle chuti dochutíme a můžeme podávat s oblíbenou přílohou.

Od: Petuler, 19.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
40 min vaření
45 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 53 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
779.27 kcal
Protein
43.08 g
Sacharidy
z toho cukr
38.70 g
13.94 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
48.92 g
24.22 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama