Kuřecí maso v nivové omáčce

Rychlý a jednoduchý recept, který se může kdykoliv hodit. Maso je v jemné smetanové omáčce, chuťově výrazné po nivě a jako přílohu můžeme zvolit hranolky nebo opékaný brambor.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Maso osolíme a posypeme kořením na steak.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme ze všech stran do zlatova.
3.
Přidáme rozdrobenou nivu a zalijeme smetanou. Necháme vařit do rozpuštění nivy.
4.
Podáváme s hranolky nebo opečeným bramborem. Můžeme doplnit o čerstvou zeleninu.

Od: Petuler, 10.9.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 59 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,157.00 kcal
Protein
50.24 g
Sacharidy
z toho cukr
6.98 g
6.09 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
104.10 g
58.11 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama