Rychlý a jednoduchý recept, který se může kdykoliv hodit. Maso je v jemné smetanové omáčce, chuťově výrazné po nivě a jako přílohu můžeme zvolit hranolky nebo opékaný brambor.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
Kuřecí maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Maso osolíme a posypeme kořením na steak.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme ze všech stran do zlatova.
Přidáme rozdrobenou nivu a zalijeme smetanou. Necháme vařit do rozpuštění nivy.
Podáváme s hranolky nebo opečeným bramborem. Můžeme doplnit o čerstvou zeleninu.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 1,157.00 kcal |
Protein: 50.24 g |
Sacharidy: 6.98 g |
z toho cukr: 6.09 g |
Tuk: 104.10 g |
z toho nas. MK: 58.11 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3190-kureci-maso-v-nivove-omacce