Kuřecí maso v nivové omáčce

Rychlý a jednoduchý recept, který se může kdykoliv hodit. Maso je v jemné smetanové omáčce, chuťově výrazné po nivě a jako přílohu můžeme zvolit hranolky nebo opékaný brambor.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Maso osolíme a posypeme kořením na steak.
  2. V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme ze všech stran do zlatova.
  3. Přidáme rozdrobenou nivu a zalijeme smetanou. Necháme vařit do rozpuštění nivy.
  4. Podáváme s hranolky nebo opečeným bramborem. Můžeme doplnit o čerstvou zeleninu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 1,157.00 kcal | Protein: 50.24 g | Sacharidy: 6.98 g | z toho cukr: 6.09 g | Tuk: 104.10 g | z toho nas. MK: 58.11 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3190-kureci-maso-v-nivove-omacce