Kuřecí steak na šalvěji
Šalvěj je velmi aromatická léčivá bylinka. V jídle chutná výborně. Jako příloha se hodí opečené brambory.
Reklama
Postup přípravy
1.
Maso si opláchneme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso z obou stran opečeme do zlatova. Opékáme asi 10 minut.
3.
Poté zalijeme smetanou, vsypeme šalvěj a vaříme do zhoustnutí omáčky.
4.
Podáváme s čerstvou zeleninou a pečenými brambory.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
588.66 kcal |
Protein |
36.31 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.74 g
2.99 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
48.21 g
25.89 g
|
Reklama
Reklama