Grilovaný kuřecí steak v javorovém sirupu se zeleninovým salátem

  • Přidat foto

Steak je marinovaný v pikantní marinádě s javorovým sirupem. Pro milovníky ostro-sladké chuti masa tento recept doporučuji. Budete mile překvapení chutí a křehkostí masa.

Ingredience

Marináda

Salát

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V misce si připravíme marinádu a to tak, že všechny ingredience smícháme dohromady. Chilli papričku si nakrájíme na menší kousky a přidáme do marinády.
2.
Dobře omyté kuřecí steaky si namočíme do marinády a necháme nejlépe 1 den odležet v lednici.
3.
Než se nám rozpálí gril připravíme si zeleninový salát. Všechnu zeleninu si překrájíme na kousky, osolíme, opepříme, polijeme olivovým oleje, balzamikem a promícháme.
4.
Kuřecí steaky klademe na rozpálený gril a grilujeme z každé strany zhruba 6 minut. Po ogrilování necháme chvíli odpočinout zhruba 2 minuty a můžeme podávat společně se zeleninovým salátem, pečivem, domácí majonézou.

Od: Petuler, 31.7.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
12 min vaření
27 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 87 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
818.61 kcal
Protein
37.56 g
Sacharidy
z toho cukr
27.75 g
23.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
60.32 g
12.11 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.