Kuřecí steak na šalvěji
Šalvěj je velmi aromatická léčivá bylinka. V jídle chutná výborně. Jako příloha se hodí opečené brambory.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Maso si opláchneme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením.
- V pánvi si rozehřejeme olej a maso z obou stran opečeme do zlatova. Opékáme asi 10 minut.
- Poté zalijeme smetanou, vsypeme šalvěj a vaříme do zhoustnutí omáčky.
- Podáváme s čerstvou zeleninou a pečenými brambory.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 588.66 kcal |
Protein: 36.31 g |
Sacharidy: 3.74 g |
z toho cukr: 2.99 g |
Tuk: 48.21 g |
z toho nas. MK: 25.89 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3429-kureci-steak-na-salveji