Kuřecí steak na šalvěji

Šalvěj je velmi aromatická léčivá bylinka. V jídle chutná výborně. Jako příloha se hodí opečené brambory.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Maso si opláchneme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením.
  2. V pánvi si rozehřejeme olej a maso z obou stran opečeme do zlatova. Opékáme asi 10 minut.
  3. Poté zalijeme smetanou, vsypeme šalvěj a vaříme do zhoustnutí omáčky.
  4. Podáváme s čerstvou zeleninou a pečenými brambory.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 588.66 kcal | Protein: 36.31 g | Sacharidy: 3.74 g | z toho cukr: 2.99 g | Tuk: 48.21 g | z toho nas. MK: 25.89 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3429-kureci-steak-na-salveji