Kuřecí steak s pečenými rajčaty a tymiánem

Rychlý oběd, který nezabere moc přípravy a přitom je zdravý. Pokud máte na zahrádce rajčata a tymián, o to chutnější bude.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí steak si osolíme a pepříme, přidáme kari a grilovací koření.
2.
Na pánvi rozehřejeme sádlo a kuřecí steak opečeme z obou stran. Pečeme chvilku déle, protože maso nenaklepáváme a steak bývá vysoký.
3.
Poté přidáme nakrájené rajčata a čerstvý tymián. Rajčata nám pustí šťávu ve které se steak pořádně propeče, aniž by se nám stalo, že se maso vysuší.
4.
Jako přílohu jsem zvolila rýži.

Od: Petuler, 28.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
334.13 kcal
Protein
34.10 g
Sacharidy
z toho cukr
4.52 g
3.00 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.96 g
8.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí