Kuřecí steak s pečenými rajčaty a tymiánem
Rychlý oběd, který nezabere moc přípravy a přitom je zdravý. Pokud máte na zahrádce rajčata a tymián, o to chutnější bude.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Kuřecí steak si osolíme a pepříme, přidáme kari a grilovací koření.
- Na pánvi rozehřejeme sádlo a kuřecí steak opečeme z obou stran. Pečeme chvilku déle, protože maso nenaklepáváme a steak bývá vysoký.
- Poté přidáme nakrájené rajčata a čerstvý tymián. Rajčata nám pustí šťávu ve které se steak pořádně propeče, aniž by se nám stalo, že se maso vysuší.
- Jako přílohu jsem zvolila rýži.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 317.06 kcal |
Protein: 34.31 g |
Sacharidy: 3.61 g |
z toho cukr: 3.25 g |
Tuk: 17.96 g |
z toho nas. MK: 6.72 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1917-kureci-steak-s-pecenymi-rajcaty-a-tymianem