Kuřecí steak s pečenými rajčaty a tymiánem

Rychlý oběd, který nezabere moc přípravy a přitom je zdravý. Pokud máte na zahrádce rajčata a tymián, o to chutnější bude.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Kuřecí steak si osolíme a pepříme, přidáme kari a grilovací koření.
  2. Na pánvi rozehřejeme sádlo a kuřecí steak opečeme z obou stran. Pečeme chvilku déle, protože maso nenaklepáváme a steak bývá vysoký.
  3. Poté přidáme nakrájené rajčata a čerstvý tymián. Rajčata nám pustí šťávu ve které se steak pořádně propeče, aniž by se nám stalo, že se maso vysuší.
  4. Jako přílohu jsem zvolila rýži.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 317.06 kcal | Protein: 34.31 g | Sacharidy: 3.61 g | z toho cukr: 3.25 g | Tuk: 17.96 g | z toho nas. MK: 6.72 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1917-kureci-steak-s-pecenymi-rajcaty-a-tymianem