Rychlý kuřecí steak s ajvarem

Kuřecí steak je velmi rychlý na přípravu a oběd máte během chvíle na stole.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí maso si opláchneme, vysušíme v papírové utěrce, osolíme, opepříme, přidáme steakové koření a česnek.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a opékáme z každé strany zhruba 5 minut. Otáčíme pouze jednou. Poté odstavíme z plotny.
3.
Na steak položíme kousek másla, přikryjeme poklicí a necháme odpočinout.
4.
Podáváme s hranolky, ajvarem, čerstvou zeleninou a cibulkou.

Od: Petuler, 18.11.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 min příprava
10 min vaření
11 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
660.79 kcal
Protein
36.13 g
Sacharidy
z toho cukr
34.96 g
0.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
41.35 g
8.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama