Rychlý kuřecí steak s ajvarem

Kuřecí steak je velmi rychlý na přípravu a oběd máte během chvíle na stole.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso si opláchneme, vysušíme v papírové utěrce, osolíme, opepříme, přidáme steakové koření a česnek.
  2. V pánvi si rozehřejeme olej a opékáme z každé strany zhruba 5 minut. Otáčíme pouze jednou. Poté odstavíme z plotny.
  3. Na steak položíme kousek másla, přikryjeme poklicí a necháme odpočinout.
  4. Podáváme s hranolky, ajvarem, čerstvou zeleninou a cibulkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 660.79 kcal | Protein: 36.13 g | Sacharidy: 34.96 g | z toho cukr: 0.52 g | Tuk: 41.35 g | z toho nas. MK: 8.10 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3279-rychly-kureci-steak-s-ajvarem