Rychlý kuřecí steak s ajvarem
Kuřecí steak je velmi rychlý na přípravu a oběd máte během chvíle na stole.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Kuřecí maso si opláchneme, vysušíme v papírové utěrce, osolíme, opepříme, přidáme steakové koření a česnek.
- V pánvi si rozehřejeme olej a opékáme z každé strany zhruba 5 minut. Otáčíme pouze jednou. Poté odstavíme z plotny.
- Na steak položíme kousek másla, přikryjeme poklicí a necháme odpočinout.
- Podáváme s hranolky, ajvarem, čerstvou zeleninou a cibulkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 660.79 kcal |
Protein: 36.13 g |
Sacharidy: 34.96 g |
z toho cukr: 0.52 g |
Tuk: 41.35 g |
z toho nas. MK: 8.10 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3279-rychly-kureci-steak-s-ajvarem