Kuřecí rolka s nivou, pečená s brambory

  • Přidat foto

Kuřecí rolka výborné chuti, doplněná o pečené brambory. Snadné jídlo z jednoho pekáče s minimem špinavého nádobí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa opláchneme a podélně nařízneme na kapsu. Rozložíme. Osolíme z obou stran. Pokud máte směs grilovacího koření se solí, tak pozor.
2.
Smícháme olej s kořením. Směsí potřeme kuřecí prsa z obou stran. Poklademe plátky šunky a doprostřed dáme nakrájenou nivu.
3.
Nivu dobře zabalíme do šunky. Poté pevně zabalíme kuřecí prsa a zamotáme nití.
4.
Brambory dobře omyjeme a necháme ve slupce. Rozkrojíme na poloviny. Dáme do mísy se zbývajícím kořeněným olejem. Brambory ve směsi dobře promícháme a obalíme.
5.
Vkládáme do pečící nádoby. Trošku podlijeme vodou. Dáme péci na 170 stupňů na 1,5 hodiny.
6.
Před servírováním odstraňte nit.

Od: Iva V, 16.7.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 45 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, pečení, z jednoho hrnce, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
869.01 kcal
Protein
52.83 g
Sacharidy
z toho cukr
74.04 g
5.13 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
35.94 g
8.88 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.