Krůtí kousky se zakysanou smetanou

Krůtí prsa mají pověst spíše suššího kousku. Proto je vhodné naložit je přes noc do marinády. Krůtí prsa budou šťavnatá a provoněná italskou směsí koření.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krůtí prsa nakrájíme na drobné kousky. V uzavíratelné míse smícháme smetanu, kečup, olej, směs koření a prolisovaný česnek. Kousky promícháme se směsí a uzavřeme.
2.
Necháme 12 hodin naložené nebo i celý den. Občas promícháme.
3.
Rozehřejeme sádlo, dáme orestovat kousky a podlijeme vodou. Vody je třeba více. Přidáme sůl a dusíme 1,5 hodiny.
4.
Podáváme s kuskusem.

Od: Iva V, 12.10.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
1 hod 30 min vaření
24 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
423.59 kcal
Protein
1.79 g
Sacharidy
z toho cukr
11.14 g
8.11 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
42.32 g
11.99 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama