Játrová paštika se zeleným pepřem

Játrová paštika se zeleným pepřem se skvěle hodí k pivu, vínu a nebo jen tak na večeři.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a opečeme na kostičky nakrájenou cibuli.
2.
Přidáme na kostky nakrájená játra, opepříme, zalijeme trochou vody a dusíme zhruba 30 minut do změknutí.
3.
Hotová játra přendáme do mixéru, přidáme koření, sůl, máslo a rozmixujeme na požadovanou konzistenci.
4.
Na závěr ručně zamícháme smetanu a kuličky zeleného pepře a můžeme přelít do sklenice ve které nám bude paštika tuhnout.
5.
Povrch paštiky zalijeme trochou rozpuštěného másla a dáme ztuhnout do lednice.

Od: Petuler, 25.3.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, vnitřnosti, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
360.61 kcal
Protein
11.79 g
Sacharidy
z toho cukr
4.28 g
1.83 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.06 g
18.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama