Pečená játra

Velmi chutná játra připravená mírně netradičním způsobem. Vyzkoušejte je marinovat a poté upéci. Je to rozhodně dobrota.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Játra propláchneme a necháme v celku. V uzavíratelné míse smícháme sójovou omáčku, hořčici, papriku a prolisovaný česnek.
2.
Ve směsi promícháme játra, uzavřeme a necháme přes noc v lednici.
3.
Poté obalíme ve strouhance a vložíme do pekáčku vymazaného máslem a s trochou másla na dně.
4.
Pečeme uzavřené 45 minut na 180 °C, poté odklopíme a dopékáme. Před podáváním dosolíme.

Od: Ráďa 78, 18.1.2021

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
50 min vaření
24 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vnitřnosti, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
321.17 kcal
Protein
30.86 g
Sacharidy
z toho cukr
7.69 g
0.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.63 g
7.85 g

Detailní rozpis podle ingrediencí