Játra v česnekové marinádě
Játra získají jemnější a zajímavější chuť, když je necháte přes noc namočené v mléce s česnekem. Kdo má rád pikantní jídla, může přidat špetku chilli. Játra jsou pak výborná i jako předkrm nebo chuťovka.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do mléka zamícháme prolisovaný česnek, rajčatový protlak a sladkou papriku. Játra nakrájíme na větší plátky a ponoříme do marinády. Necháme v lednici přes noc.
2.
Vytáhneme játra z marinády, obalíme v běžném trojobalu a osmažíme na oleji z obou stran.
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč |
Kategorie: | hlavní chod, česká, vnitřnosti |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
284.52 kcal |
Protein |
28.32 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
25.18 g
5.31 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.99 g
2.57 g
|