Játra v česnekové marinádě

Játra získají jemnější a zajímavější chuť, když je necháte přes noc namočené v mléce s česnekem. Kdo má rád pikantní jídla, může přidat špetku chilli. Játra jsou pak výborná i jako předkrm nebo chuťovka.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do mléka zamícháme prolisovaný česnek, rajčatový protlak a sladkou papriku. Játra nakrájíme na větší plátky a ponoříme do marinády. Necháme v lednici přes noc.
2.
Vytáhneme játra z marinády, obalíme v běžném trojobalu a osmažíme na oleji z obou stran.

Od: Iva V, 13.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vnitřnosti

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
272.41 kcal
Protein
28.09 g
Sacharidy
z toho cukr
23.48 g
4.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.35 g
2.57 g

Detailní rozpis podle ingrediencí