Játra na tymiánu

  • Přidat foto

Rychlovka, kterou připravíte v hluboké pánvi wok. Játra budou krásně měkká a šťavnatá.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Dáme vařit na 5 minut. Poté vodu vylijeme.
2.
V pánvi orestujeme na troše oleje cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu. Chvíli restujeme, až cibule změkne.
3.
Přidáme kuřecí játra a zprudka opečeme z jedné strany. Zasypeme paprikou, tymiánem a pepřem. Otočíme, zalejeme vývarem. Přidáme brambory a bobkový list. Do směsi prolisujeme česnek a nastrouháme jablko bez slupek. Sladšího jablka stačí jen polovina kusu.
4.
Snížíme teplotu a společně vaříme asi 15 minut.
5.
Nakonec osolíme a zjemníme smetanou.

Od: Ráďa 78, 9.4.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vnitřnosti, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
484.55 kcal
Protein
29.70 g
Sacharidy
z toho cukr
32.48 g
9.98 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.09 g
10.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.