Kuřecí játra v tomatové omáčce

  • Přidat foto

Kdo má rád játra na cibulce, tomu doporučuji tuto neobvyklou kombinaci, která se hodí k jakýmkoliv těstovinám.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hlubší pánvi si rozehřejeme sádlo a opečeme na kostičky nakrájenou cibuli, slaninu a česnek na plátky.
2.
Kuřecí játra si opláchneme, nakrájíme na menší kousky, opepříme a přidáme do pánve. Opečeme ze všech stran.
3.
Přidáme chilli papričku, rajčatový protlak, orestujeme a zalijeme trochou vody. Necháme vařit do změknutí.
4.
Po změknutí odstavíme z plotny a dochutíme solí. Já játra nezahušťuji, ale kdo chce může zahustit moukou.

Od: Petuler, 4.10.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
40 min vaření
50 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Kategorie: hlavní chod, vnitřnosti

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
469.01 kcal
Protein
38.68 g
Sacharidy
z toho cukr
13.12 g
5.84 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.09 g
14.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.