Kuřecí játra na červeném víně
Kuřecí játra jsou ideální pro rychlou přípravu, proto je doma děláme na více způsobů a na víně je jeden z nich. Jako přílohu jsem použila v mikrovlnce udělané bramborové čipsy.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    V pánvi si rozpálíme sádlo a kuřecí játra na něm opékáme. Kdo chce, může játra překrájet, ale já je nechávám celá.
                2.
                    Když se nám játra opékají, přidáme slaninu na nudličky, nakrájenou cibuli na proužky a společně opékáme.
                3.
                    Až jsou játra hotová, přilijeme červeným vínem a necháme chvíli, aby se nám vyvařilo. Poté osolíme, opepříme. Někdy přidávám zelený pepř z nálevu, ale není nutné.
                4.
                    Mezitím si můžeme vytvořit čipsy v mikrovlnce a to tak, že nakrájíme brambory na tenké plátky, pokapeme olejem a z každé strany děláme čtyři minuty na největší výkon.
                5.
                    Při podávání posypeme játra strouhanou mozzarellou.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                598.82 kcal  | 
            
Protein  | 
                45.09 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     10.72 g 
                    4.36 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     31.89 g 
                    13.04 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



