Drůbeží játra na cibulce

Játra a ledvinky mnohým z nás zprotivily školní jídelny. Musí se totiž umět uvařit. Játra jsou specifická tím, že se solí až opečená, jinak ztvrdnou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Játra očistěte od blan a žilek, není potřeba žádné zvláštní zacházení, ale je lepší na dotek tuhé a části odkrojit. Rozpalte na pánvi olej a opečte mírně do zlatova na proužky nebo kolečka nakrájenou cibuli. Poté přidejte očištěná játra. Opečte je zprudka a krátce, drůbeží játra nepotřebují trápit na pánvi dlouho a jsou hned měkká.
2.
Po orestování je dosolte a opepřete. Jako příloha se hodí rýže, brambory nebo i hranolky a tatarka.

Od: Jana Qara, 10.11.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min vaření
10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Jana Qara
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vnitřnosti, z jednoho hrnce, low carb, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
189.94 kcal
Protein
21.46 g
Sacharidy
z toho cukr
3.02 g
1.17 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.47 g
2.43 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama