Vepřová játra na cibulce

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Vepřová játra očistíme a nakrájíme na kousky.
2.
Na oleji osmahneme cibuli dozlatova. Trvá to přibližně 5-10 minut.
3.
Do cibule přidáme nakrájená játra a spolu osmahneme dalších několik minut.
4.
Opepříme a přidáme mletý kmín a zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme přibližně 15 minut. Ne déle, játra by byla příliš tvrdá. V případě potřeby podléváme vodou.
5.
Na závěr osolíme. Podáváme s rýží.

Od: BunTom, 26.10.2017

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 16 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, vnitřnosti

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
427.72 kcal
Protein
43.41 g
Sacharidy
z toho cukr
10.81 g
3.11 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.43 g
4.24 g

Detailní rozpis podle ingrediencí