Vepřová játra na cibulce

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřová játra očistíme a nakrájíme na kousky.
2.
Na oleji osmahneme cibuli dozlatova. Trvá to přibližně 5-10 minut.
3.
Do cibule přidáme nakrájená játra a spolu osmahneme dalších několik minut.
4.
Opepříme a přidáme mletý kmín a zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme přibližně 15 minut. Ne déle, játra by byla příliš tvrdá. V případě potřeby podléváme vodou.
5.
Na závěr osolíme. Podáváme s rýží.

Od: BunTom, 26.10.2017

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vnitřnosti

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
426.68 kcal
Protein
43.37 g
Sacharidy
z toho cukr
10.66 g
3.11 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.39 g
4.24 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.