Vepřová játra na cibulce

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Vepřová játra očistíme a nakrájíme na kousky.
  2. Na oleji osmahneme cibuli dozlatova. Trvá to přibližně 5-10 minut.
  3. Do cibule přidáme nakrájená játra a spolu osmahneme dalších několik minut.
  4. Opepříme a přidáme mletý kmín a zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme přibližně 15 minut. Ne déle, játra by byla příliš tvrdá. V případě potřeby podléváme vodou.
  5. Na závěr osolíme. Podáváme s rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 417.83 kcal | Protein: 43.63 g | Sacharidy: 10.41 g | z toho cukr: 2.35 g | Tuk: 21.08 g | z toho nas. MK: 4.23 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/388-veprova-jatra-na-cibulce