Vepřová játra na bílém víně a majoránce s rýží

Tento recept jsem zatím zkoušela pouze jednou, ale určitě zopakuji, moc jsme si pochutnali.

Reklama

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Játra si očistíme a pokrájíme na kousky.
2.
Cibuli si nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme česnek, játra a restujeme do zatažení. Zasypeme lžící mouky a restujeme dál.
3.
Přidáme majoránkou, podlijeme vývarem a chvilku zakryté dusíme.
4.
Poté játra osolíme, opepříme a přilijeme bílé víno. Necháme tekutinu zredukovat na sosík, nechceme přímo omáčku.
5.
Nakonec případně ještě dosolíme a podáváme s jasmínovou rýží.

Od: Šárka75, 16.3.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
517.49 kcal
Protein
34.05 g
Sacharidy
z toho cukr
74.06 g
2.29 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.72 g
1.89 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama