Játra v česnekové marinádě

Játra získají jemnější a zajímavější chuť, když je necháte přes noc namočené v mléce s česnekem. Kdo má rád pikantní jídla, může přidat špetku chilli. Játra jsou pak výborná i jako předkrm nebo chuťovka.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Do mléka zamícháme prolisovaný česnek, rajčatový protlak a sladkou papriku. Játra nakrájíme na větší plátky a ponoříme do marinády. Necháme v lednici přes noc.
  2. Vytáhneme játra z marinády, obalíme v běžném trojobalu a osmažíme na oleji z obou stran.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 250.75 kcal | Protein: 28.21 g | Sacharidy: 15.58 g | z toho cukr: 4.37 g | Tuk: 7.61 g | z toho nas. MK: 2.48 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1474-jatra-v-cesnekove-marinade